Fritid

Fritid

 


På Vindfället finns massor av möjligheter för en aktivt fritid. Förutom närhet till rundslingor, motionsspår och till vackra Bjursjön, finns även motionshall, bastu och solarium.


Träningslokalen (motionsrum):

Föreningen har ett träningslokal för medlemmar som är öppen alla dagar i veckan mellan 08:00-21:00.


Bastu:

Öppen för kvinnor tisdagar och fredagar, herrar onsdagar och lördagar mellan 16:00 - 21:00. Övrig tid går bastun att hyra.


Snickeri/måleri:

Vindfällets snickeri/måleri kan du hyra för en lite peng per dag. Här finns det maskiner och arbetsmöjligheter för den händige hemmafixaren.Närhet till Bjursjön och sportstugan:


Bjursjön-sportstugan sommartid:

•Gul löp och vandringsled 7,5km eljusspår 2,5 km.

•Bohusleden passarar i anslutning till anläggningen.

•Badmöjligheter i anslutningen till anläggningen finns.


Vintertid:

•Spårade skidspår: Röd markering ca: 7km.

•Eljusppår 2,5km.


Övrigt:

Stugan är öppen för servering, omklädning och bastu vissa tider i veckan. För den skidintresserade vintertid finns mer information på Uddevalla skidklubbs hemsida. Adressen dit är http://www.svenskidrott.se/o/uddevallask.


Övrigt:

För den som kanske inte är så aktiv, finns samlingslokaler där man kan träffas och kanske spela lite kort. Ta ett parti dart eller kanske träffas och se sportevenemang tillsammans.


Bilder på olika aktiviteter


Solarium - uppskattad av de som bor på Vindfället. På våren eller när man bara vill förbättra på sin solbränna.


Bastu - varmt och skönt. Kanske med något svalkande. Ett skönt och bra sätt att vårda själen.
 


Träningslokal - Gillar du att hålla igång kroppen. Har du ingen skog, stenhuggeri eller brädgård att jobba på? Då är detta platsen för dig. En stark kropp håller sig bättre - jängre.

 

   
  “Fritid - en del av ditt liv - Att leva och att bo - ett måste som skall göras med trygghet, värdighet och full nöjsamhet...”